Zásady cookies (EU)

Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 5.5.2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod

Naše webové stránky https://filmycesky.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používáme reklamní soubory cookies, což nám umožňuje přizpůsobit reklamy za vás a my (a třetí strany) získáváme informace o výsledcích kampaně. To se děje na základě profilu, který vytvoříme na základě vašeho kliknutí a surfování na https://filmycesky.cz a mimo něj. S těmito cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, takže se stejná reklama například nezobrazuje více než jednou.

5.4 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

5.5 Tlačítka sociálních médií

Na našem webu jsme přidali tlačítka Facebook pro propagaci webových stránek (např. „Like“, „pin“) nebo sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích jako Facebook. Tato tlačítka fungují pomocí kusů kódu pocházejících od Facebook. Tento kód umisťuje cookies. Tato tlačítka sociálních médií mohou také ukládat a zpracovávat určité informace, takže se vám může zobrazit personalizovaná reklama.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook se nachází ve Spojených státech.

 

6. Umístěné cookies

Google Ads

Marketingové

Užívání

Používáme Google Ads pro reklama. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google Ads-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové

Název
Expirace
trvalé
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Název
Expirace
vyprší okamžitě
Funkce
Uchovávat informace pro účely remarketingu

One Signal

Marketingové

Užívání

Používáme One Signal pro push notifikace. Čtěte více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Marketingové

Název
Expirace
trvalé
Funkce
Název
Expirace
trvalé
Funkce

Účel čekající na zjištění

Název
Expirace
trvalé
Funkce
Uchovávat informace o tom, že oznámení bylo zavřeno
Název
Expirace
Funkce
Název
Expirace
relace
Funkce
Uchovávat a počítat zobrazení stránek

TinyMCE

Účel čekající na zjištění

Užívání

Používáme TinyMCE pro vývoj webových stránek. Čtěte více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Účel čekající na zjištění

Název
Expirace
Funkce

Google Ads Optimization

Marketingové

Užívání

Používáme Google Ads Optimization pro zobrazování reklam. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google Ads Optimization-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové

Název
Expirace
3 měsíce
Funkce
Uchovávat a sledovat návštěvy napříč webovými stránkami
Název
Expirace
1 měsíc
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení

Wistia

Statistické, Marketing/Trasování

Užívání

Používáme Wistia pro zobrazení videa. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Wistia-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Statistické

Název
Expirace
trvalé
Funkce
Uchovávat, pokud uživatel viděl vložený obsah

Marketing/Trasování

Název
Expirace
trvalé
Funkce
Store performed actions on the website

Google Analytics

Statistické

Užívání

Používáme Google Analytics pro statistiky webových stránek. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google Analytics-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Statistické

Název
Expirace
2 roky
Funkce
Uchovávat a počítat zobrazení stránek
Název
Expirace
1 den
Funkce
Uchovávat a počítat zobrazení stránek
Název
Expirace
1 minuta
Funkce
Uchovávat jedinečné ID uživatele
Název
Expirace
1 rok
Funkce
Uchovávat a počítat zobrazení stránek

Pretty Links

Statistické (anonymní), Statistické

Užívání

Používáme Pretty Links pro správa obsahu. Čtěte více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Statistické (anonymní)

Název
Expirace
1 rok
Funkce
Uchovávat počet návštěv

Statistické

Název
Expirace
1 rok
Funkce

Facebook

Marketing/Trasování, Marketingové, Funkční, nezbytně nutné

Užívání

Používáme Facebook pro zobrazení posledních příspěvků na sociálních sítích a/nebo tlačítek pro sdílení na sociálních sítích. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Facebook-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketing/Trasování

Název
Expirace
3 měsíce
Funkce
Store and track visits across websites

Marketingové

Název
Expirace
2 roky
Funkce
Uchovávat poslední návštěvu
Název
Expirace
1 rok
Funkce
Uchovávat podrobnosti o účtu
Název
Expirace
3 měsíce
Funkce
Uchovávat jedinečné ID relace
Název
Expirace
3 měsíce
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Název
Expirace
90 dní
Funkce
Uchovávat přihlášené uživatele
Název
Expirace
2 roky
Funkce
Poskytnout prevenci podvodů
Název
Expirace
30 dní
Funkce
Uchovávat jedinečné ID uživatele
Název
Expirace
2 roky
Funkce
Uchovávat podrobnosti o prohlížeči
Název
Expirace
1 rok
Funkce
Uchovávat podrobnosti o účtu

Funkční, nezbytně nutné

Název
Expirace
1 týden
Funkce
Získat informace o rozlišení obrazovky
Název
Expirace
90 dní
Funkce
Poskytnout prevenci podvodů
Název
Expirace
relace
Funkce
Uchovávat a sledovat, zda je karta prohlížeče aktivní

DesignWall

Účel čekající na zjištění

Užívání

Používáme DesignWall pro design webových stránek. Čtěte více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Účel čekající na zjištění

Název
Expirace
Funkce

Google reCAPTCHA

Marketingové, Funkční, nezbytně nutné

Užívání

Používáme Google reCAPTCHA pro prevence spamu. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google reCAPTCHA-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové

Název
Expirace
relace
Funkce
Zjišťovat a filtrovat požadavky od robotů
Název
Expirace
relace
Funkce
Zjišťovat a filtrovat požadavky od robotů
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Zjišťovat a filtrovat požadavky od robotů

Funkční, nezbytně nutné

Název
Expirace
relace
Funkce
Poskytnout ochranu před spamem

 

Sdílení údajů

Další informace naleznete na JetPack-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Statistické

Název
Expirace
relace
Funkce
Uchovávat historii používání

Complianz

Funkční, nezbytně nutné

Užívání

Používáme Complianz pro správa souhlasu se soubory cookie. Čtěte více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami. Další informace naleznete na Complianz-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Funkční, nezbytně nutné

Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat informace o tom, že oznámení bylo zavřeno
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat ID přijatých zásad souborů cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat informace o tom, že byl banner cookie zavřen

mailpoet

Marketingové

Užívání

Používáme mailpoet pro seznam odběratelů e-mailu. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na mailpoet-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové

Název
Expirace
1 rok
Funkce
Uchovávat informace pro účely remarketingu
Název
Expirace
2 týdny
Funkce
Uchovávat a sledovat konverze
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Poskytnout předplatitelskou službu
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Poskytnout předplatitelskou službu

Google Fonts

Marketingové

Užívání

Používáme Google Fonts pro zobrazení webfontů. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google Fonts-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové

Název
Expirace
vyprší okamžitě
Funkce
Získat IP adresu

YouTube

Marketingové, Funkční, nezbytně nutné

Užívání

Používáme YouTube pro zobrazení videa. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na YouTube-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové

Název
Expirace
relace
Funkce
Uchovávat údaje o poloze
Název
Expirace
relace
Funkce
Ukládat a sledovat interakce
Název
Expirace
8 měsíců
Funkce
Uchovávat uživatelské předvolby

Funkční, nezbytně nutné

Název
Expirace
6 měsíců
Funkce
Poskytnout odhad šířky pásma

Automattic

Statistické

Užívání

Používáme Automattic pro vývoj webových stránek. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Automattic-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Statistické

Název
Expirace
30 minut
Funkce
Poskytnout různé funkce napříč stránkami

Ostatní

Účel čekající na zjištění

Užívání

 

Sdílení údajů

Sdílení údajů čeká na zjištění

Účel čekající na zjištění

Název
loglevel
Expirace
Funkce
Název
newsletter_editor.spectrum.palette
Expirace
Funkce
Název
newsletter_editor.preview_type
Expirace
Funkce
Název
os_pageViews
Expirace
Funkce
Název
Expirace
Funkce

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na „Uložit předvolby“, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

 

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

 

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Česká republika
Web: https://filmycesky.cz
E-mail: admin@filmycesky.cz
Telefonní číslo: 721 105 740

Tyto Zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 2.5.2022

Please disable your ad blocker and reload the page.

 

 

Vypněte prosím blokování reklam nebo přidejte tento web na seznam povolených!